Over Clean Area

Een schoonmaakbedrijf waar u op kunt vertrouwen

Clean Area is al vele jaren actief in de schoonmaakbranche. Professionaliteit, Innovatie en duidelijke communicatie naar onze klanten toe, zijn de drie pijlers van onze organisatie. Onze werkwijze wordt gewaardeerd door een breed scala aan trouwe opdrachtgevers. Voor hen zetten wij ons dagelijks met veel passie in. Binnenkort ook voor u? Neem contact met ons op voor een kennismaking!

schoonmaakbedrijf amsterdam

Dit maakt Clean Area tot uw beste keuze!

De 3 zekerheden van Schoonmaakbedrijf Clean Area

Professioneel

Onze deskundige medewerkers, een doordachte logistiek en onze keurmerken SieV en VSR zijn uw garantie voor de beste schoonmaakservice.

Innovatief

Clean Area loopt voorop als het gaat om ontwikkelingen binnen de schoonmaakbranche. Wij werken altijd met de beste materialen en de nieuwste apparatuur.

Transparant

Een op maat gemaakt schoonmaakplan, duidelijke tarieven en regelmatige controles zorgen ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

over clean area schoonmaker amsterdam

Slimme schoonmakers weten wat de opdrachtgever van hen verlangt

De slimme schoonmakers van Clean Area zijn experts in hun vak

Clean Area streeft naar Slimme Schoonmakers, medewerkers die precies weten wat de opdrachtgever van hen verlangt en dit snel kunnen vertalen naar een effectieve inzet van middelen en methodes.

In de schoonmaakbranche draait het om de mens, want op de werkvloer moet het gebeuren. Zeker in een organisatie als de onze, waar dagelijks mensen actief zijn. Stuk voor stuk mensen die bewust kiezen voor het schoonmaakvak en die door onze intensieve selectieprocedure zijn gekomen.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in opleiding en bijscholing van onze medewerkers en ze persoonlijk te begeleiden. Voortdurende coaching en uitstekende werkomstandigheden houden onze schoonmakers optimaal gemotiveerd. Niet voor niets ligt het ziekteverzuim bij Clean Area ver onder het landelijk gemiddelde.

Lees in welke sectoren onze Slimme Schoonmakers actief zijn:

Om maatwerk te kunnen leveren willen wij uw gebouw goed leren kennen

Onze werkwijze: wat u belangrijk vindt, vinden wij belangrijk!

Om het maatwerk te kunnen leveren waar Clean Area bekend om staat willen wij onze opdrachtgevers en hun gebouw goed leren kennen. Dat begint al tijdens de kennismaking, waarin wij uw wensen zorgvuldig inventariseren. Vervolgens stellen we een werkplan op en in een logboek houden we de dagelijkse werkzaamheden en bijzonderheden bij. Zodoende houdt u altijd een vinger aan de pols en blijven vervelende verrassingen achterwege.

Met het schoonmaakplan gaan wij aan de slag. U hebt er geen omkijken meer naar. Onze medewerkers doen hun werk zonder u te storen in uw dagelijkse bezigheden. Het enige wat u merkt is dat de omgeving schoon is – en blijft, zoals is afgesproken.

Lees hier welke werkzaamheden er allemaal in het schoonmaakplan kunnen worden opgenomen.

Uitstekende service en hoge kwaliteit

Schoonmaken met de beste materialen en de nieuwste apparatuur, Clean Area is professioneel en innovatief

Uitstekende service en hoge kwaliteit vormen al jaren het handelsmerk van Clean Area. Omdat wij altijd meegaan met de nieuwste ontwikkelingen op de markt, kunnen onze schoonmakers beschikken over de beste materialen en de nieuwste apparatuur, variërend van microvezels tot geavanceerde schrobzuigmachines. Natuurlijk is ook een goede logistiek belangrijk. Voor het vervoer van en naar de werkplekken beschikt Clean Area over een modern wagenpark. Alles ten dienste van onze afnemers!

Ons keurmerk is uw waarborg voor transparantie

Schoonmaakbedrijf Clean Area draagt het SIEV keurmerk. Dat wil zeggen dat wij zijn aangesloten bij de MKB branchevereniging voor schoonmaakbedrijven. Zo kunt u ervan uitgaan dat wij transparantie in ons bedrijf maar ook naar onze afnemers toe heel belangrijk vinden.

Siev keurmerk
schoonmakers amsterdam en omgeving