06 39 29 06 00 | 06 53 17 00 10 info@cleanarea.nl

Over ons

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Lees meerNeem contact op

Over ons

Al jaren zijn actief in de schoonmaakbranche. Wij zijn begonnen met het schoonmaken van  kantoorpanden in Amsterdam. Na een aantal jaar zijn we snel gegroeid en zijn wij ons ook gaan focussen op VVE-schoonmaak.  Door de constante veranderde schoonmaakbranche zagen wij kansen liggen in de calamiteitenschoonmaak. Dit is een discipline waar veel specialistische kennis bij komt kijken en uiterst zorgvuldig gewerkt moet worden.

Professionaliteit & kwaliteit

Cleanarea heeft een bewezen trackrecord en een breed portfolio aan trouwe klanten die vertrouwen op onze werkwijze. Al jaren bedienen wij hen met uitstekende service en hoge kwaliteit. Professionaliteit, Innovatie en duidelijke communicatie naar onze klanten toe, zijn de drie pijlers van onze organisatie.  Cleanarea staat erom bekend mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Onze schoonmakers kunnen daarom beschikken over de beste materialen en nieuwste apparatuur, variërend van microvezels tot de modernste schrobzuigmachines. Zeer belangrijk is ook een goede logistiek van en naar de werkplekken. Hiervoor hebben wij een modern wagenpark ter beschikking. Dit alles ten dienste van onze afnemers.

Kom er achter wat we voor u kunnen betekenen!

Keurmerken

Wij hebben ook een SIEV keurmerk. Dat willen zeggen dat wij zijn aangesloten bij de MKB branchevereniging voor schoonmaakbedrijven.  Ook worden wij onaangekondigd gecontroleerd door de  VSR  (Vereniging Schoonmaak Research) op het gebruik van schoonmaakmiddelen, materialen, de inzet van ons personeel, of onze loonadministratie op orde is en wat wij bijdragen aan kennis en ervaring aan ons vakgebied. Zo kunt u ervanuit gaan dat wij transparantie in ons bedrijf en in ons vakgebied heel belangrijk vinden.

Klaar voor een samenwerking?

Laten we starten met een gesprek

Contact

et-

Clean Area schoonmaak & onderhoud

Schipholweg 857 - E1 (The hal C)
2143CC Boesingheliede

et-

06 39 29 06 00

et-

info@cleanarea.nl