Sectoren

Clean Area ontfermt zich over de schoonmaakroutine binnen uw kantoor, bedrijf of organisatie

Schoonmaak voor diverse sectoren

Clean Area neemt al uw zorgen uit handen als het gaat om het schoonhouden van uw kantoor of andere werkomgeving. Het is algemeen bekend dat mensen beter functioneren op een frisse werkplek. Zo kan Clean Area dus bijdragen aan een hogere productiviteit van uw werknemers. Maar ook aan het aanzien van uw organisatie. Een rommelig, vies bedrijf is immers niet goed voor het klantvertrouwen! Genoeg redenen dus om de schoonmaakroutine met een gerust hart over te laten aan onze professionals. U heeft er dan geen omkijken naar en houdt de handen vrij voor het uitvoeren van uw business.

Lees hieronder voor welke schoonmaakdiensten u allemaal bij Clean Area terechtkunt.

schoonmaak voor fitness club

Ook sporten en recreëren doen we het liefst in een frisse, hygiënische omgeving

Wist u dat Clean Area verantwoordelijk is voor het schoonhouden van vele sportscholen? Wij zijn er trots op dat Nederlands grootste keten van fitness clubs al jaren vertrouwt op Clean Area voor het fris en hygiënisch houden van talloze filialen.

Wij staan met onze kwaliteitsdiensten ook klaar voor horecagelegenheden, buurthuizen, theaters, zalencentra, musea en wat u verder maar bedenken kunt! Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Pattern

Gezondheidszorg

Ook in de gezondheidszorg vertrouwt men op Clean Area

Wij leveren onze diensten onder andere aan tandartspraktijken, huisartspraktijken, verloskundigenpraktijken, fysiotherapeuten, apotheken, laboratoria en nog veel meer disciplines in de gezondheidzorg. Onze medewerkers verstaan hun vak en zijn als geen ander bekend met de geldende hygiënecodes in de gezondheidszorg. Zo kunt u te allen tijde veilig, gezond en ontspannen werken in een frisse omgeving.

Kantoren

Schoonmaakroutines binnen uw kantoor, bedrijf of organisatie.

Sporten en recreëren

Onderhoud en schoonmaak van sportscholen, horecagelegenheden, buurthuizen en meer.

Gezonheidszorg

Schoonmaak voor o.a. tandartspraktijken, huisartspraktijken, verloskundigenpraktijken, fysiotherapeuten en meer.

schoonmaakbedrijf voor wooncomplex

Een schoon wooncomplex rendeert beter!

Maakt u deel uit van een Vereniging van Eigenaren of beheert u een onroerend goed? De schoonmaakdiensten van Clean Area kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het (waarde)behoud van uw gebouw. Van cleaning tot klein onderhoud, van trappenhuis tot complete galerij, van glasbewassing tot het reinigen van alle soorten vloeren, Clean Area is uw partner! Een schoon wooncomplex verhoogt het comfort van de bewoners en rendeert beter.